FOTO/VIDEO Craiova: A zăcut mort pe trotuar aproape două ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de peste 50 de ani a decedat în centrul Craiovei, chiar în faţa Frizeriei Lido. Bărbatului i s-a făcut brusc rău, a căzut din picioare ca şi secerat şi s-a stins din viaţă sub privirile îngrozite ale trecătorilor. Abia după două ore cadavrul a fost ridicat de serviciul funerar.

Serviciul de Ambulanţă a fost chemat de pe telefonul bărbatului de către una dintre angajatele magazinelor din zonă. „A căzut pur şi simplu din picioare. Când am ajuns la el i se învineţiseră urechile“, a declarat unul dintre martori.

image

Echipajul de pe Ambulanţă l-au găsit pe bărbat în stop cardiac, încercându-se manevra de resuscitare timp de 30 de minute. „Manevrele de resuscitare nu au avut niciun efect şi nu am avut decât să constatăm decesul bărbatului“, a declarat Antonie Sanda, medic Serviciul de Ambulanţă Craiova.

image

După ce medicii au părăsit locul unde bărbatul s-a stins din viaţă, poliţiştii au avut de aşteptat încă 40 de minute pentru ca firma de servicii funerare să îşi facă apariţie. În acest timp, cadavrul a rămas pe trotuar, sub privirile craiovenilor şocaţi de ceea ce vedeau. 

image
image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite