FOTO/VIDEO Craiova: O maşină s-a făcut scrum în plin trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina a fost distrusă în proporţie de 80 la sută
Maşina a fost distrusă în proporţie de 80 la sută

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj au fost solicitaţi astăzi, la prânz, în apropierea Gării Craiova pentru a stinge flăcările care au cuprins un autoturism marca Fiat.

VEZI FOTOGALERIE DE LA INCENDIU

Cadrele ISU Dolj au fost alertat cu privire la un incendiu la un autoturism pe strada Carol I la ora 12.25, la faţa locului deplasându-se o autospecială de lucru cu apă şi spumă cu 4 subofiţeri.

„Aceştia au constatat că incendiul se manifesta cu violenţă la compartimentul motor şi în interiorul autovehicolului. S-a trecut cu rapiditate la  localizarea şi lichidarea incendiului, având în vedere că flăcările se puteau extinde la autovehicolele din apropiere“, a declarat căpitan Florin Cocoşilă, purtător de cuvânt ISU Dolj.

masina arsa craiova

În maşina care a luat foc în timpul mersului se afla doar şoferul, un tânăr de 34 de ani, dus la spital cu arsuri la ambele mâini.

Din primele cercetări, incendiul ar fi izbucnit de la un scurtcircuit la sistemul electric al automobilului. Maşina a fost arsă în proporţie de 80 la sută.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite