FOTO/VIDEO Craiova: Un câine trăieşte în copac din cauza gunoaielor din curte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De ai trecere pe strada Vasile Alecsandri din Craiova nu ai cum să nu observi ultima minune urbană: câinele cocoţat în copac.

Patrupedul stă aproape toată ziulica suit pe creanga unui arbore a cărui rădăcină porneşte din curtea stăpânei. Nu vă imaginaţi că a moştenit gena vreunei veveriţe ci a fost nevoit să adopte stilul de viaţă la înălţime.

image

Stăpâna a umplut până la refuz curtea casei cu resturi gunoaie, patrupel ajungând în acest fel foarte uşor pe creanga copacului, de unde priveşte cu fală toţi trecătorii.



„De fiecare dată când am trecere pe strada asta îl văd în copac. O singură dată l-am văzut lângă gard, suit pe mormanul de gunoaie. Nu are unde să stea de gunoaie, săracul câine“, spune craioveanva Angela Botea (25 de ani).

image
image

Proprietarea casei deţine mai mulţi câine care îşi duc veacul în curtea plină de resturi menajere, cel din imagine fiind singurul care a ales să se refugieze pe o creangă a copacului. Despre proprietară vecinii spun că este colecţionară de gunoaie. „Are casa şi curtea plină de gunoaie. Trebuie să te ţii de nas atunci când treci pe lângă locuinţa ei. Până şi la noi a ajuns mirosul ăsta îngrozitor“, a declarat un vecin al femeii.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite