FOTOGALERIE Inaugurarea primului târg de turism din Oltenia, în imagini. Mii de oameni sunt aşteptaţi în Piaţa „Mihai Viteazul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oltenia Travel & Business a reunit în Piaţa Mihai Viteazul peste 25 de agenţii de turism din ţară şi din străinătate, asociaţii de profil, hotelieri şi reprezentanţi ai companiilor aeriene.

La evenimentul organizat în premieră de Asociaţia pentru Turism Rural, Ecologic şi Cultural din Oltenia şi Mapamond Events & Advertising, în parteneriat cu Primăria Craiova, mii de olteni sunt aşteptaţi să-şi aleagă destinaţiile de vacanţă.

Asociaţii care promovează zona Cazanelor Dunării, meşteri populari din Horezu, ansambluri folclorice din Polovragi, hotelieri şi muzeografi din Corabia îşi vor expune ofertele, alături de alţi invitaţi, din ţară şi din străinătate. Regiunea punctează la turismul rural şi ecologic.

Târgul internaţional a fost deschis astăzi, la ora 11.00 şi îşi va închide porţile duminică seara. Organizatorii şi-au propus să transforme evenimentul într-o tradiţie, astfel încât ultimul weekend din luna mai a fiecărui an să fie

Vizitatorii târgului vor participa la mai multe trageri la sorţi, cu ajutorul unor cupoane speciale. Norocoşii vor câştiga sejururi în ţară, în Clisura Dunării ori la Predeal, sau în străinătate, în Macedonia şi Malta, dar şi abonamente la salină. Pe parcursul celor trei zile, atmosfera va fi întreţinută de un DJ, iar oltenii care vor ajunge în centrul Băniei vor putea asista la reprezentaţii ale ansamblurilor folclorice, demonstraţii cu câini de salvare şi spectacole de dans susţinute de copii.

image
image
image

CLICK PE POZE PENTRU MAI MULTE IMAGINI !

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite