FOTOGALERIE Lucrările la „Romexpo de Bănie“ sunt în avans cu două luni. Vezi cum arată acum şantierul şi cum va arăta la final

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrări la Centrul Multifuncţional
Lucrări la Centrul Multifuncţional

Singurul şantier din Craiova care pare să fie pe drumul cel bun este Centrul Multifuncţional din cartierul Romaneşti. Constructorii susţin că au aproape trei luni avans şi că lucrarea ar putea fi terminată mult mai devreme.

Ultima vizită a primarului Solomon pe şantierul Centrului Multifuncţional a arătat că lucrarea este în avans cu două luni. În prezent, pe amplasamentul fostului râg săptămânal se toarnă placa de beton peste parterul clădirii care se doreşte a semăna cu Romexpo din capitală.

„Angajamentul este ca la 30 decembrie să fim cu placa peste parter, cea care a început să se toarnă. Sigur vom fi în zonă, dar vrem să avansăm şi cu stâlpii şi grinztile de la etajul unu, să avem un avans“, a declarat Marian Petcu, reprezentant al constructorilor.

Lucrări la Centrul Multifuncţional

Click pe poze pentru FOTOGALERIE cu şantierul şi proiectul !

„Sperăm ca, după graficul acesta, ca în jur de 1mai 2012 să se poată monta cupola, în cel mai rău caz, altfel era decembrie 2012“, a mai spus acesta. Potrivit lui Marian Petcu, lucrarea ar putea fi gata în doi ani, nu trei aşa cum prevede contractul.

Pavilionul Central al Centrului Multifuncţional este denumirea pompoasă a clădirii gigant care va fi ridicată pe fostul amplasament al Târgului Romaneşti şi va include o sală de conferinţe de 100 de locuri, un pavilion de expoziţii de 5.000 de metri pătraţi şi spaţii expoziţionale în aer liber de 2.500 de metri.

Investiţia prevede şi încăperi destinate atelierelor mecanice şi grafică, birouri de informaţii comerciale şi consultanţă în afaceri, o bursă de contacte, un centru de presă, precum şi o parcare încăpătoare. Lucrările depăşeşte valoare de 18 milioane de euro.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite