FOTO/ Şarpele cu două capete a ajuns şi la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şarpele cu două capete are trei ani şi a fost atracţia vizitatorilor
Şarpele cu două capete are trei ani şi a fost atracţia vizitatorilor

Peste 300 de reptile au putut fi admirate la expoziţia organizată la Sala Sporturilor din Bănie. Animalele aparţin unei familii din Germania.

Vedeta care ţine capul de afiş al expoziţiei „Germany’s Reptilarium“ este un şarpe boa cu două capete, care, spun organizatorii, se luptă între ele pentru mâncare. Botezat Hydra, animalul are lungimea de un metru şi va împlini trei ani.

expo

O broască ţestoasă bicefală

Organizatorii evenimentului au mai adus la Craiova şi o broască ţestoasă cu două capete, care se numeşte  „Tom şi Jerry“. Cele 300 de reptile mănâncă peste 80 de şoareci, 40 de şobolani, 50 de iepuri şi 10 pui într-o săptămână. Familia din Germania care se ocupă de creşterea lor cheltuieşte peste 3.000 de euro ca să le asigure hrana pentru o lună.

expo


Unii craioveni au mărturisit că este pentru prima dată când văd un şarpe sau un crocodil. „Sunt animale rare, aşa că nu contează cât costă un bilet, important este ceea ce vezi“, a spus Ioana Dumitru.  

expo
expo
expo
expo
expo

Biletul de intrare la expoziţia care se întinde pe o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi costă 30 de lei pentru adulţi şi 20 de lei pentru copii.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite