FOTO/Craiova: Spectacol umanitar pentru elevii din Goieşti. Copiii au strâns 3.275 de lei confecţionând felicitări şi lumânări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii din Goieşti au dansat şi au cântat pe scena din amfiteatrul Colegiului Ştefan Velovan
Elevii din Goieşti au dansat şi au cântat pe scena din amfiteatrul Colegiului Ştefan Velovan

Elevii şcolii cu clasele I-VIII din comuna doljeană Goieşti, Ansamblul Muguraşul şi copiii de la Şcoala Nr. 2 din Craiova şi din localităţile Fărcaş şi Unirea au susţinut vineri seara, la Liceul Ştefan Velovan, spectacolul „Un zâmbet de Crăciun“.

Cei 74 de tineri au cântat şi au dansat pentru cei peste 150 de invitaţi, printre care s-au numărat şi personalităţi publice precum primarul interimar Mărinică Dincă sau senatorul Radu Berceanu.

Ansamblul Mugurasul din comuna Şimnicu de sus

goieşti2

În cadrul evenimentului au fost expuse peste 500 de obiecte decorative realizate de către copii, fondurile strânse fiind transformate în cadouri pentru 70 de elevi din Goieşti, beneficiari ai programului Fundaţiei Adina Stiftelsen. Printre obiectele confecţionate manual s-au număra suporturi de lumânări, felicitări şi coroniţe.

Obiectele confecţionate de elevi au fost expuse pentru invitaţi



Participanţii au avut ocazia să îşi aleagă câte obiecte decorative vor, cu rugămintea să cotizeze cu orice sumă de bani care ulterior să se transforme în cadouri pentru elevii defavorizaţi din Goieşti.

goiesti

Invitaţii au cotizat cu sume de bani pentru elevii nevoiaşi

goiesti3

„Multumim tuturor celor care au participat la evenimentul de vineri seara: invitaţilor, copiilor şi tinerilor dansatori, şi nu în ultimul rând Laviniei Bîrsogea. Din donaţii s-a strâns suma de 3.275 de lei“, a declarat Luminiţa Dincă, director executiv al Fundaţiei Adina Stiftelsen.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite