Craiova: Universitatea şi FC Caracal trag de Mogoşanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul fundaş al Ştiinţei, secund la gruparea din Bănie în urmă cu două sezoane, a fost rechemat la Craiova pentru a se ocupa de pregătirea alb-albaştrilor. Mogoşanu mai are însă doi ani de contract cu FC Caracal, iar oficialii echipei din „Oraşul minunilor“ nu sunt dispuşi să renunţe la el.

Pentru Universitatea Craiova, Daniel Mogoşanu pare o soluţie de compromis. Pentru că oficialii Ştiinţei nu au bătut încă palma cu un nou antrenor, tehnicianul lui FC Caracal a fost solicitat să se ocupe de pregătirea alb-albaştrilor în următoarele zile. „Încă nu suntem siguri sută la sută în ceea ce priveşte noul antrenor. Miercuri însă, înainte de plecarea în Austria, vom avea antrenor principal, din cele trei opţiuni pe care le studiem. Este posibil să-l anunţăm în seara aceasta, mâine sau poimâine. Suntem în discuţii avansate, dar nu puteam deregla programul echipei pentru că nu era totul pus pe hârtie“, a explicat directorul executiv Dan Stălinescu motivul pentru care s-a apelat la Mogoşanu. 

 „Este un băiat excepţional şi foarte capabil, vrem să-l păstrăm la echipă“

Daniel Mogoşanu are un palmares bun la Universitatea, ca principal. După ce a fost secund în urmă cu două sezoane, fostul fundaş al Craiovei din anii ’90 a ocupat, pentru trei etape, şi funcţia de principal. A pierdut cu 2-0 la Vaslui, dar a obţinut şi două victorii foarte importante la acea vreme pentru Ştiinţa, 1-0 cu Dacia Mioveni, la Craiova, şi 1-0 la Bistriţa, cu Gloria.

„Mogoşanu este interimar, dar noi îl dorim oricum la club, pentru că avem încredere în calităţile lui şi poate să crească. Este un băiat excepţional şi foarte capabil, care are în suflet Universitatea Craiova“, a precizat Stălinescu.

FC Caracal îl aşteaptă joi, la reunire

Deşi Universitatea şi-a manifestat intenţia de a-l opri în staff-ul tehnic pe Daniel Mogoşanu, oficialii lui FC Caracal nu par de acord cu această variantă. „Noi totdeauna am fost drăguţi cu Universitatea, dar Mogoşanu mai are doi ani de contract cu FC Caracal. Nu am vorbit nimic concret cu cei de la Craiova. Şi nici nu pot lua eu o decizie pe loc, aşa cum mi-a cerut domnul Mititelu (finanţatorul Ştiinţei - n.r.). Dacă îl vor, să vină să negociem. Poate ne ajută şi dânşii să rezolvăm alte probleme cu care ne confruntăm. Noi îl aşteptăm joi, când ne vom reuni“, a afirmat preşedintele executiv al FC Caracal, Jean Niţulescu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite