Craiova: Piţurcă se decide după meciul cu FC Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Piţurcă se decide după meciul cu FC Braşov
Craiova: Piţurcă se decide după meciul cu FC Braşov

Aflat la meciul cu Pandurii de azi în lojă alături de Adrian Mititelu, Victor Piţurcă nu a dat încă un răspuns clar dacă va prelua echipa din Bănie. Finanţatorul oltenilor a explicat că va primi un răspuns abia după partida cu FC Braşov din etapa viitoare.

Adrian Mititelu a precizat că Universitatea nu a jucat bine la meciul cu Pandurii doar pentru a-l impresiona pe Victor Piţurcă: „Echipa şi-a dorit foarte mult să câştige şi cu Dinamo dar şi după aceea la meciul de la mediaş dar nu s-a putut. Azi echipa nu a jucat neapărat pentru Victor Piţurcă ci pentru interesul ei şi dorinţele noastre.”
Oficialul Craiovei este de părere că Victor Piţurcă este foarte simpatizat în Bănie şi de aceea a fost primit cu aplauze de spectatori, precizând că situaţia era la fel şi când acesta venea la meciuri în calitate de selecţioner.

Mititelu a declarat că nu a discutat de preluarea echipei la acest meci făcând acest lucru înaintea jocului: „Nu am discutat dacă va prelua echipa acum la meci, am făcut-o înainte, dar vom mai discuta şi după meci. Dar meciul de azi i-a plăcut din câte am înţeles din comentariile lui. Am făcut câteva remarci împreună faţă de unele lucruri reuşite în timpul jocului şi faţă de unele greşeli.

Nu a primit încă un răspuns

Adrian Mititelu va primi un răspuns clar din partea lui Piţurcă abia după meciul cu FC Braşov, până atunci acesta urmând să contureze staff-ul cu care va lucra şi eventuale completări ale lotului. „Deocamadată nu s-a lămurit nimic, dar sunt premise să vină la noi. Orice antrenor ar vrea să vină la Craiova. Îmi va da răspunsul final după meciul cu FC Braşov, dar eu cred că el vrea întâi să îşi facă o echipă cu care să vină aici şi, în plus, să-şi facă şi o impresie despre formatie, dacă mai trebuie jucători şi pe ce posturi. Şi când să mai preia echipa acum, că avem meci vineri şi are nevoie de mai mult timp cred să vadă dacă mai e nevoie de ceva sau nu. Eu acum presupun, pentru că n-am discutat asta cu el”, a precizat Mititelu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite