Craiova: Mogoşanu: „Erorile ne-au costat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Mogoşanu: „Erorile ne-au costat“
Craiova: Mogoşanu: „Erorile ne-au costat“

Antrenorii celor două echipe aveau stări de spirit diferite la finalul jocului. Daniel Mogoşanu a pus eşecul pe seama greşelilor la fazele fixe, iar Viorel Hizo a recunoscut că alb-albaştrii sunt greu de învins acasă.

Daniel Mogoşanu a spus că echipa sa a primit goluri mult prea uşor şi nu se aştepta să acumuleze şapte puncte din 21 posibile: „Este foarte greu să găsesc cuvintele după acest eşec venit, paradoxal, după un joc bun. Erorile ne-au costat. Am primit goluri prea uşor. Am început meciul de la 2-0, după două goluri primite din fază fixă, dar am intrat în joc, am marcat, am egalat, şi, în repriza a doua, noua eroare din faza fixă ne-a costat. Păcat de joc pentru că în unele momente a fost unul bun. Deşi am dat trei goluri am primit patru. Nu am reuşit să avem concentrarea necesară în unele momente ale jocului. Mă aşteptam la mai mult de şapte puncte după tot atâtea partide. Jucătorii sunt marcaţi de greşelile făcute, dar suntem obligaţi să mergem mai departe şi să facem un joc bun la Timişoara“.

În final, Mogoşanu a precizat că nu este nimic pierdut momentan: „Craiova nu este în criză. A făcut erori, atâta tot“.

Tehnicianul Rapidului, Viorel Hizo s-a bucurat de succesul obţinut în Bănie. „O victorie venită într-un moment important. Craiova este greu de bătut acasă. A contat mult că am dat patru goluri, dar facem greşeli în apărare. Echipa are caracter, personalitate şi se bate pentru fiecare minge“, a încheiat Hizo.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite