Epigramişti din România şi Republica Moldova se întâlnesc la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Bratu, alături de bunul său prieten Ştefan Popa Popa's
Gabriel Bratu, alături de bunul său prieten Ştefan Popa Popa's

Îi adună la un loc prima ediţia Festivalul Naţional de Epigramă „Traian Demetrescu“, care va umple de stare de bine două zile din Bănie.

Epigramiştii şi-au dat întâlnire cu publicul craiovean vineri, 9 decembrie, la sediul primărie, între orele 16.00 – 19.30. Se vor citi epigrame, elevii de la Liceul de Artă vor face spectacol, iar Ilinca Zamfir va cânta colinde.

A doua zi a festivalului este pentru premierea celor mai bune epigrame, lucru lăsat în seama juriului condus de George Corbu, preşedintele Uniunii Epigramiştilor din România. În timpul galei, programată în intervalul 10.00 – 11.30,  se vor deschide expoziţiile de caricatură, cu lucrările maestrului Gabriel Bratu, de portrete, semnate Lucian Bulătan, şi de peisaje montane, imagini ce-i aparţin lui Constantin Brânzan.

Sâmbătă, 10 decembrie, epigramişti din Bucureşti şi din judeţele Cluj, Iaşi, Caraş Severin, Vâlcea, Constanţa, Buzău, Hunedoara, Prahova, Gorj, Timiş, Olt, Alba, dar şi Republica Moldova, vor intra în dialog fanii epigramelor şi cu membrii Cenaclului Epigramiştilor Olteni.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite