Enriko Constantinescu, şeful clanului „Mîndria“, a fost condamnat la închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Enriko Constatinescu a fost condamnat la opt luni de închisoare
Enriko Constatinescu a fost condamnat la opt luni de închisoare

Şeful clanului „Mîndria“ a fost arestat pe data de 27 decembrie 2011, după ce a distrus un bar din plin centrul oraşului. A fost acuzat de săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice. Judecătoria Craiova l-a condamnat la opt luni de închisoare pe data de 24 februarie.

Enriko Constantinescu a mers într-un local cu alte şase persoane, unde au băut bine până spre dimineaţă. Martorii au declarat că, la un moment dat, interlopul s-a enervat din senin şi a luat pe toată lumea la înjurături. A spart tot din local şi s-a bătut cu cei cu care s-a cinstit toată noaptea. Imediat după scandal, şeful clanului „Mîndria“ a fugit, iar oamenii legii l-au căutat câteva zile bune. S-a predat singur şi a declarat în faţa instanţei că este nevinovat. Judecătoria Craiova l-a condamnat pe data de 24 februarie la opt luni de închisoare.

Enriko este acuzat alături de Marin Pruiu, Marian Surdu, Dragoş Teodor Leontinescu, Valentin Ancuţa, Paul Florin Ciovică şi Dănuţ Florin Arşanu, de săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

 Enriko Constatinescu a devenit cunoscut în Bănie în urma scandalurilor în care a fost implicat de-a lungul anilor. În anul 2008, chiar în faţa Curţii de Apel din Craiova, Enriko Constantinescu a fost implicat într-un scandal cu focuri de armă cu ţiganii din neamul „Pară“. Rromii i-au declarat război interlopului, după ce acesta nu i-a lăsat să intre într-un local. Din cauza răfuielii, şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, Georgel Enescu, a fost demis.

Un alt scandal marca Enriko Constantinescu a avut loc tot în anul 2008. Interlopul a mers într-un bar din Craiova, însă a refuzat să părsească localul, deşi patronul l-a rugat insistent să plece. A fost nevoie de oamenii legii pentru a putea calma spiritele. Şeful clanului „Mîndria“ a refuzat să se legitimeze, a fost dus la secţie, dar s-a ales doar cu o amendă administrativă.

Sentinţa dată de către Judecătoria Craiova nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite