Craiova: Energia şi-a continuat seria victoriilor acasă şi a învins Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Având suportul unei săli arhipline, Energia s-a impus lejer în meciul cu SCMU Craiova
Având suportul unei săli arhipline, Energia s-a impus lejer în meciul cu SCMU Craiova

Gorjenii de la Energia Pandurii n-au avut probleme în a se impune lejer în faţa Oltenilor de a Craiova, scorul confruntării baschetbalistice de la Târgu Jiu fiind de 91-69.

Energia rămâne neînvinsă la Târgu Jiu în retur după jocul de aseară cu SCMU Craiova, meci pe care gorjenii l-au câştigat încă de la prezentarea echipelor, cum avea să constate la final antrenorul Paul Nicolae. O sală plină până la refuz cu peste 1000 de suporteri înfocaţi ai oltenilor din Târgu Jiu a creat o atmosferă care cu greu putea fi depăşite de orice adversar. Gorjenii au fost pe val din primele minute şi au creat faze care mai de care mai spectaculoase pentru a-şi răsplăti fanii veniţi în număr atât de mare. După ce s-au impus clar în primele două sferturi, scor 23-15 şi 20-16, Troupe, Darby, Căpuşan sau Trim au cedat locul pe rând în teren şi rezervelor, în sfertul trei fiind  pe teren mai mulţi jucători români iar în sfertul patru intrând pe parchet chiar şi juniorul Bratoloveanu care a debutat cu această ocazie în divizia A. Şi ultimele două sferturi au aparţinut elevilor lui Theo Evans care, la fel ca şi suporterii care au scandat „Dinamo, venim!” şi „Vream autocare, pentru deplasare!”, se gândea deja la final la partida următoare de la Bucureşti. Gorjenii s-au impus şi în partea a doua a meciului fără probleme, scor 24-21 şi 24-17, încheind partida ca de obicei în sărbătoare cu fanii din ce în ce mai numeroşi şi mai ataşaţi de echipă.

Energia Rovinari – SCM U Craiova 91-69 (23–15, 20–16, 24–21, 24–17)


Sala Polivalentă Târgu Jiu, spectatori: 1000
Energia: Tyner (5), Darby (16), Trim (24), Troupe (12), Căpuşan (19), D. Ilie (2), R. Apostol, Bratoloveanu, Barber (5), Stroescu (3), Lupusavei (3), Amarghioalei (2). Antrenor: Theo Evans.
SCM U: Şenai (8), Basset (10), McCcullough (14), Harvey (15), Dragovic (17), Andonie (3), I. Corneanu (2), Lapadat, Pacioga, Gavrilă, C. Corneanu. Antrenor: Paul Nicoale.
Arbitri: Vinasi Doru, Niţu Fabiana, Ioniţă Liviu.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite