Emilia Popa - A renunţat la grădiniţă pentru modeling

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra lucrează pentru o agenţie din Cipru
Tânăra lucrează pentru o agenţie din Cipru

S-a născut în oraşul lui nea Mărin, însă fosta educatoare din Craiova a ajuns acum un fotomodel de succes în Cipru.

După o copilărie în Băileşti, la 14 ani avea să plece la Craiova, pentru a-şi îndeplini visul de a deveni educatoare. „Mi-au plăcut dintotdeauna copiii, să fiu înconjurată de ei şi să îi învăţ carte. Tocmai de aceea am intrat la Liceul Ştefan Velovan din Craiova, pentru a studia pedagogia“, explică tânăra.

După ce a finalizat studiile, s-a angajat ca învăţătoare la o şcoală din Băileşti, pentru ca apoi să devină educatoare. În acelaşi timp, tânăra a studiat Ştiinţe Politice la Universitatea din Craiova. „Am ales să urmez Ştiinţe Politice cu gândul că la un moment dat voi avea nevoie de anumite cunoştinţe pentru a schimba ceva în România“, susţine Emilia.

Slujba din învăţământ îi aducea satisfacţie pentru că îşi petrecea ziua alături de copiii. „Aproape toţi banii mei din salariu se duceau pe dulciuri şi cadouri pentru cei mici. Ţineam foarte mult la ei“, mai spune tânăra.

Şi-a încercat norocul în Cipru
În urmă cu aproape doi ani, a decis să facă o schimbare radicală, şi anume să plece în Cipru, ţară unde lucrează tatăl său. S-a angajat repede la o firmă care deţine mai multe case de pariuri. „Cipru este o ţară frumoasă, cu oameni primitori. M-am simţit bine aici, încă de la început. Sunt locuri de muncă, iar un străin este tratat cu stimă“, explică tânăra.

Acomodarea în Cipru a fost şi mai uşoară pentru că ştia limba greacă, dar şi engleză şi rusă. „Deţin atestat pentru fiecare dintre aceste limbi străine“, susţine Emilia. Pentru că este pasionată de modă, în urmă cu un an s-a angajat la o agenţie de modeling. A devenit foarte repede imaginea pentru mai multe produse promovate în Cipru. „Am făcut şedinţe foto pentru mai multe produse: ochelari, maşini, chiar şi băuturi alcoolice. Pot să spun că îmi place ceea ce fac. Fiecare femeie visează la o carieră cu multă pudră şi mult ruj“, explică Emilia.

Nu are de gând să rămână în Cipru. Tânăra spune că la un moment dat se va întoarce în România. „Îmi este dor de România, dar deocamdată îmi este mai bine aici. Probabil că la un moment dat o să mă întorc în ţară. Vin cu fiecare ocazie în România pentru că îmi este dor de familie şi prieteni“, mai spune tânăra.

Ce-i place
Tânăra iubeşte copiii. Adoră să se joace cu ei, să îi educe şi să îi răsfeţe. „Iubesc modelingul şi călătoriile. Am fost în mai multe ţări din Europa şi Asia“, completează Emilia.

Ce nu-i place
„Ca orice om normal, nu suport minciuna. Mă simt bine când cei din jurul meu sunt corecţi cu mine şi spun ce au pe suflet atunci când au o problemă.“

Întrebări şi răspunsuri

Ce planuri ai pentru viitor?
E.P.: Aş vrea să continui cariera în modeling, iar atunci când o să am destui bani vreau să îmi deschid o grădiniţă. E visul meu să am o grădiniţă unde toţi copiii să fie fericiţi.

Îţi doreşti să ai copii?
E.P.: Deocamdată nu, pentru că sunt singură. Mi-ar plăcea să am o fetiţă şi un băiat. Dar pentru asta trebuie să caut un tată.

Data naşterii: 14 aprilie 1988, Băileşti.
Studii: Facultatea de Ştiinţe Socio-umane, Universitatea din Craiova.
Pasiuni: Călătoriile.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite