Elevii doljeni primesc „Lapte şi corn“ de 15 milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa a anunţat astăzi că peste 65.000 de elevi vor beneficia de programul „Laptele şi cornul“, licitaţia de 15 milioane de lei fiind adjudecată de firmele SC Dincudana SRL și SC Vel Pitar.

”Consiliul județean se ocupă și în acest an de programul «Laptele și cornul». Peste 65.000 de elevi primesc laptele și cornul în acest an școlar. Circa 150 de miliarde de lei vechi se cheltuiesc pe acest program. Au fost licitații și în județul Dolj, care a fost împărțit pe trei sectoare. Șapte firme s-au înscris, iar în acest moment putem spune că licitația s-a finalizat“, a declarat şeful CJ Dolj.

Pe cele trei sectoare va distribui o asociere de firme, respectiv SC Dincudana SRL și SC Vel Pitar. „Ne-am fi dorit să fie firme din județul Dolj, dar așa sunt licitațiile, așa spune legea și așa facem. O să avem o licitație și la mere. În ceea ce privește această licitație, avem o creștere a prețului de pornire a licitației la măr, respectiv de la trei la 3,15 lei“, a mai spus Ion Prioteasa.

Potrivit hotărârii Comisiei de Evaluare a CJ Dolj, asocierea de firme SC Dincudana SRL și SC Vel Pitar SA a câștigat cu un preț de 0,86 lei, fără TVA, pentru un pachet pe Sectoarele 1 și 2, și cu 0,7 lei, fără TVA, pe Sectorul 3.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite