Craiova: Elevi cu apucături mafiote

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Elevi cu apucături mafiote
Craiova: Elevi cu apucături mafiote

Un elev în vârstă de 15 ani, din Craiova, a fost prins în flagrant de poliţişti, după ce a intrat în posesia unei sume de bani cerute de la un alt copil pe care îl ameninţa de mai mult timp. 

Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie au fost sesizaţi vineri de către Ştefan C., 42 ani, din Craiova, despre faptul că fiul său C. V. M., de 11 ani, este frecvent ameninţat de un  tânăr care îi cere diferite sume de bani ca taxă de protecţie.

Ca urmare a acestei sesizări la nivelul Secţiei 3 Craiova s-a constituit un colectiv de poliţişti, care au stabilit faptul că M.D.I, 15 ani, din municipiu, prin intermediul unor email-uri l-a ameninţat pe C.V.M. în repetate rânduri, solicitând diferite sume de bani în schimbul protecţiei oferite.

Poliţiştii au acţionat astăzi la locul de întâlnire stabilit anterior de cei doi minori, realizând prinderea în flagrant a celui în cauză, după ce a intrat în posesia sumei de bani cerute. De asemenea, cu ocazia verificării calculatorului minorului ameninţat, poliţiştii au identificat mai multe email-uri cuprinzând mesaje de ameninţare, trimise de M. D. I.

Cercetările continuă în vederea luării măsurilor legale. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite