VIDEO-ATENŢIE IMAGINI ŞOCANTE!Eleva olimpică din Craiova s-a sinucis de ziua tatălui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştefania Sterpu, în vîrstă de 15 ani, din Craiova, s-a aruncat duminică seară în gol de la etajul opt al blocului în care locuia. Tânăra a suferit o depresie când a aflat că nu s-a calificat la olimpiada internaţională de astronomie.

Ştefania era elevă în clasa a noua la Colegiul Naţional „Carol I” din Bănie, iar anul trecut în luna spetembrie  a obţinut locul al treilea la juniori în cadrul Olimpiadei Internaţionale de Astronomie desfăşurată în Kazakhstan, la Alma-Ata. Colegii de clasă, susţin că în ultima perioada tânăra era mai tot timpul tristă, însă niciodată nu le-a spus ce are cu adevărat „Noi am încercat să vorbim cu ea, dar degeaba. Ea îşi dorea tot timpul să fie prima şi să obţină rezultate cât mai bune la fiecare concurs la care mergea“, a spus Diana Andrei, în vîrstă de 14 ani, colegă de clasă cu Ştefania.

VIDEO-ATENŢIE IMAGINI ŞOCANTE

image

S-a sinucis de ziua tatălui

Ştefania Sterpu a aflat sâmbătă seara că nu s-a calificat la olimpiada internaţională de astronomie. S-a clasat pe locul şapte, iar astfel a ratat faza internaţională a concursului „Părinţii mi-au povestit că au mâncat împreună duminică seara, iar Ştefania s-a ridicat de la masă şi a plecat în camera ei. Nimic nu le-a dat de bănuit că vrea să sinucidă. S-a aruncat de la etaj chiar de ziua tatălui ei. Este posibil să fi suferit un şoc în momentul în care a aflt că nu s-a calificat la olimpiada internaţională de astronomie. Era un copil de nota zece cu rezultate deosebite şi tot timpul a pus cariera pe primul loc“, a spus Doina Turcitu, diriginta Ştefaniei Sterpu.

Liceanca îşi dorea să lucreze în cercetare, fie în domeniul Astronomiei, fie în domeniul Fizicii.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite