Elena Udrea se simte discriminată ca femeie în politică: „Încerc să fac faţă fără să plâng“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul unei vizite oficiale la Craiova, ministrul Turismului şi Dezvoltării Regionale, Elena Udrea, a declarat că se simte discriminată ca femeie în politică.

Declaraţia a fost făcută în cadrul unei conferinţe de presă susţinută în sala mică a primăriei Craiova, alături de edilul-şef Antonie Solomon. Întrebată de jurnalişti dacă se simte discriminată , Elena Udrea a răspuns că dacă, oferind şi o explicaţie.

„Mă simt discriminată ca femeie în politică, dar nu mă vaiet cu asta. Am luat-o ca atare şi încerc si fac faţă contextului fără să plâng“, a spus Elena Udrea în cadrul conferinţei de presă organizată cu ocazia semnării a trei proiecte cu finanţare europeană.

image

Click pe poze pentru FOTOGALERIE cu vizita Elenei Udrea !

Ministrul a dat şi un exemplu, referindu-se la pantofii pe care îi purta. „Discriminare este pentru că, spre exemplu, îmi filmaţi pantofii mei şi pe ai domnului Solomon, nu. O femeie întotdeauna este tratată într-o gamă minoră în politică, poate fi pentru faptul că de multe ori dacă nu ai argumente în faţa unei femei este cel mai simplu să mergi să discuţi viaţa personală, garderoba sau aspectul. Ceea ce nu se întâmplă cu un bărbat“, a mai spus Elena Udrea.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite