Craiova: Părinţii unei fetiţe de şase ani o acuză pe educatoare că le-a terorizat copilul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Părinţii unei fetiţe de şase ani susţine că educatoarea le trage copilul de păr şi îl pune să-i facă masajEducatoarea Georgeta Rădulescu (56 de ani) de la Grădiniţa nr. 32 din cartierul Brazda lui Novac este acuzată de părinţii unei fetiţe de comportament inadecvat, copilului fiindu-i teamă să se mai ducă la şcoală.

Cristina (36 de ani) şi Ludvic Kollek (40 de ani) susţin că fetiţa lor de numai şase ani şi jumătate, Erica, este traumatizată psihic de către educatoarea Georgeta Rădulescu. Părinţii au povestit cum de trei ani şi jumătate, copilul se plânge de faptul că educatoare o loveşte peste picioare sau o pune să îi facă masaj.

Educatoare georgeta Rădulescu (stângă), directoarea grădiniţei şi mama fetiţei (dreapta)

image

 „Prima problemă am avut-o acum trei ani. Fetiţa mi-a făcut febră de 39 de grade şi jumătate şi nu i-a dat niciun paracetamol. A spus că nu a putut să mă sune să îmi spună că am copilul bolnav pentru că ea nu îşi consumă impulsurile. Şi nu este singurul incident. Nu de puţine ori a venit fetiţa acasă şi mi-a spus că este lovită peste picioare sau că doamna educatoare o pune să îi facă masaj. E posibil aşa ceva? Am avut nenumărate discuţii cu dânsa şi am crezut că se schimbă. Dacă ceilalţi părinţi nu au curaj să ia atitudine, noi am luat. Nu o acuz de teroare fizică ci de teroare psihică. Copilul meu simte o repulsie atunci când trebuie să meargă la grădiniţă“, susţine Cristina Kollek.

Educatoarea Georgeta Rădulescu

image

„Mă punea să-i fac masaj“

Ultimul incident s-a consumat ieri, atunci când Erica a venit acasă şi a spus că a fost trasă de păr de către educatoare. Scena a fost rememorată chiar de fetiţă. „Eu m-am certat cu colega mea Andreea pentru că mi-a dat cu penarul în cap. M-am supărat şi am vrut să o lovesc dar ea s-a tras şi am lovit-o pe mână. Doamna a venit şi m-a tras de păr“, a povestit Erica.

image

Fetiţa a confirmat şi faptul că a fost pusă de învăţătoare să îi facă masaj iar tatăl copilului a lansat noi acuzaţii: „Am prins-o când mânca laptele şi cerealele copiilor!“. Educatarea care în timpul liber este solistă de muzică populară neagă toate acuzaţiile aduse de către părinţi şi fetiţă, susţinând că este martoră la o înscenare.

„Am 32 de ani de experinţă în învăţământ. Nu am lovit-o pe această fetiţă şi nu am pus-o să îmi facă masaj.Tatăl fetei mi-a spus acum tre ani că vrea să mă distrugă. Asta face acum. Îşi bate joc de cariera mea“, a declarat educatoarea, în hohote de plâns. Directoarei grădiniţei, Stela Pătru spune că educatoarea a mai fost implicată într-un singur incident.  „Este vorba de incidentul de acum trei ani când aceeaşi fetiţă a făcut febră. În rest este un cadru didactic profesionist“, a declarat  directoarea grădiniţei.

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite