Edilul din Cârna are liber de la magistraţi. Recursul procurorilor a fost respins de judecătorii Curţii de Apel din Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Edilul din Cârna susţine că este nevinovat
Edilul din Cârna susţine că este nevinovat

Cornel Andrei, primarul din comuna Cârna, arestat pe data de 23 iunie pentru fals şi abuz în serviciu a fost pus în libertate.

Edilul a fost pus în libertate joi săptămâna trecută de către Judecătoria Segarcea. Procurorii parchetului au făcut imediat recurs, însă magistraţii Curţii de Apel din Craiova au respins cererea. Cornel Andrei este acuzat că a încheiat o serie de contracte de executare a unor lucrări publice, precum întreţinerea unor drumuri comunale sau colectarea deşeurilor, fără a respecta procedurile privind achiziţiile publice şi organizarea de licitaţii. De asemenea, primarul ar fi aprobat plăţi nelegale către terţe persoane sau societăţi comerciale, cum sunt SC Edu Trans, SC Stilconstruct, Romprest şi SC Tecond. În plus, ar fi întocmit în fals documentaţia necesară încheierii contractelor privind lucrările de interes public şi ar fi solicitat unor subordonaţi să modifice actele aferente consumului de carburant alocat utilizării autovehiculelor. Cornel Andrei este licenţiat în Drept Penal, absolvind facultatea în cadrul Universităţii Mihai Viteazul din Craiova.

Citeşte mâine în „Adevărul de Oltenia“ ce declaraţii a făcut primarul din Cârna în faţa magistraţilor

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite