Economista de la DSP, condamnată la închisoare pentru trafic de influenţă este la un pas să rămână fără casă. Vezi aici de ce!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Manuela Militaru, economista de la Direcţia de Sănăatte Publică Dolj, condamnată la trei ani de închisoare pentru trafic de influenţă, după ce a primit mită de la 18 persoane cărora le-a promis un loc de muncă este la un pas să rămână fără avere. Denunţătorii au făcut toate demersurile pentru recuperarea banilor.

Economista de la DSP  a fost arestată anul trecut în luna decembrie, după ce mai multe persoane au denunţat-o la DNA că le-a cerut bani pentru a le găsi un loc de muncă. Sumele primate de Manuela Militaru de la persoanele respective au fost între 650 de euro şi 5000 de euro sau între 1.400 de euro şi 10.000 de euro.

Se lăuda cu pilele pe care le are

Manuela Militaru i-a minţit pe denunţători că are pile atât la Spitalul Judeţean din Craiova, Direcţia de Sănătate Publică Dolj şi la Garda de Mediu. Procurorii a stabilit că femeia a primit bani de la 18 persoane şi a fost condamnată la trei ani de închisoare pentru săvîrşirea infracţiunii de trafic de influenţă.

Economista de la Direcţia de Sănătate Publică Dolj este la un pas să fie executată de cele 18 persoane cărora le-a cerut bani pentru un loc de muncă. Apartamentul femeii situate în Craiova, pe strada Aleea Hortensiei este pus sub sechestru. Unul dintre denunţători a primit deja câştig de cauză, are de recuperate 4000 de euro de la Manuela Militaru.    

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite