EXCLUSIV Caz incredibil, la Craiova. O tânără a primit prin poştă un plic pe numele pruncului mort în spital. "Era să leşin, n-am mai ştiut de mine"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Oprea a văzut pe plicul trimis de către spital numele fiului mort.
Mihaela Oprea a văzut pe plicul trimis de către spital numele fiului mort.

O tânără din Craiova a primit zilele trecute, prin poştă, un plic trimis de Spitalul Filantropia, cu informaţii despre bebeluşul care i-a murit pe patul de spital. Numai că la destinatar, în loc să fie trecut numele tatălui, a fost trecut cel al pruncului decedat. Tânăra spune că era să leşine când a văzut plicul. Conducerea unităţii medicale recunoaşte că un angajat a încurcat numele. 

Mihaela Oprea, de 27 de ani din Craiova, căreia i-a murit copilul în luna aprilie la opt zile după ce l-a adus pe lume la Spitalul Filantropia, a trăit marţi un şoc când a primit prin poştă un plic pe numele pruncului decedat în spital.

Aceasta este fila plicului trimis de către Spitalul Filantropia! La destinatar este trecut Petru Oprea, bebeluşul care a decedat pe patul de spital.

Craiova

Cei care i-au trimis plicul sunt reprezentanţii Spitalului Filantropia din Craiova, unde tânăra a născut şi unde  lucrează ginecologul pe care îl acuză de malpraxis, după ce i-a murit copilul. „Făcusem o cerere spitalului prin care am cerut copii de pe actele medicale ale lui copilului meu pe care l-am pierdut, Petru Oprea, şi ale mele, pentru că vreau să aflu de ce mi-a murit copilul, să aflu adevărul. Marţi m-am trezit cu un plic de la poştă şi când să mă uit am văzut la destinatar Petru Oprea, adică copilul pe care nu-l mai am”, povesteşte tânăra.  Aceasta  spune că a trăit un şoc când a văzut numele copilului mort pe plic. „Era să leşin, n-am mai ştiut de mine. Câteva minute nici n-am mai ştiut cum mă cheamă... Am trecut prin nişte momente groaznice, nu vă puteţi închipui. Am început să tremur. Doamne, nici acum nu-mi pot reveni... Nu ştiu cum e posibil să se întâmple aşa ceva”, a mai spus tânăra, care spune că nici documentele primite nu erau cele solicitate. „Eu cerusem copii de pe actele medicale şi am primit doar un rezumat despre starea medicală a fiului meu”, a adăugat tânăra.

Recunoaşte greşeala

Conducerea Spitalului Filantropia spune că greşeala s-a produs din cauza deficitului de personal. „La registratură avem un singur angajat, după ce o doamnă a fost reţinută de poliţie. Am stat de vorbă cu el (angajatul – n.r.) şi mi-a zis că a greşit, că a primit actele de la Neonatologie şi a văzut un nume care a crezut că era al părinţilor, dar era al copilului”, a declarat asistentul universitar doctor George Bogdan Ungureanu, managerul Spitalului Municipal Filantropia. Acesta a spus că nu poate lua măsuri împotriva angajatului, „ce să fac, să-l dau afară nu pot. Nu am decât un angajat la registratură. A greşit, ieri (marţi  - n.r.) tremura când i-am zis. Este o regretabilă greşeală, ne cerem scuze familiei”, a spus managerul Spitalului Filantropia.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite