Craiova: EXCLUSIV / A încercat să se sinucidă chiar în cavoul mamei sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: EXCLUSIV / A încercat să se sinucidă chiar în cavoul mamei sale
Craiova: EXCLUSIV / A încercat să se sinucidă chiar în cavoul mamei sale

Preşedintele unei asociaţii de proprietari din Craiova a recurs aseară la acest gest disperat din cauză că se aflase că lipsesc mulţi bani din casieria asocaţiei.

Disperarea l-a împins pe Aurel Florea, de 63 de ani, să aleagă o metodă sigură de a-şi pune capăt  zilelor. Omul şi-a preparat singur un “cocktail” din diferite substanţe insecticide şi raticide şi a mers să îl bea în cavoul mamei sale. Sigur pe el, s-a înarmat cu o rangă pentru a deschide mormântul, o saltea şi o pernă şi a mers în cimitirul Sineasca.

După ce şi-a pus la punct ideile sinucigaşe, bărbatul şi-a sunat soţia pentru a-i spune adio şi i-a dezvăluit locul în care se află. Disperată, nevasta sa a venit la cimitir pentru a-l convinge să iasă din groapă.“Aseară, cam pe la 9.00, eram în apropierea porţii cimitirului, când a venit la noi o femeie, împreună cu mai mulţi vecini, şi ne-a spus că soţul ei se află închis într-un cavou din cimitir. Am mers împreună la groapă şi l-a strigat pe bărbat care a răspuns într-un final. Am sunat imediat la 112 pentru a cere ajutor”, a declarat agent Constantin Glăvan de la Poliţia Comunitară.

La cimitir a ajuns un echipaj al Serviciului Medical de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare care l-a scos pe sinucigaş din cavou şi i-a acordat îngrijiri medicale de urgenţă. “Am reuşit să stabilizăm starea bărbatului, este conştient, dar având în vedere că a înghiţit o cantitate importantă din substanţele otrăvitoare, starea sa poate evolua imprevizibil. Va rămâne sub supraveghere medicală”, a declarat dr. Cristina Geormăneanu, medic SMURD.

Omul susţine că a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa pentru că nu mai suporta presiunea la care fusese supus în ultimul timp, după ce o comisie descoperise faptul că lipsesc bani din fondul asociaţiei de proprietari pe care o conducea. Mai mult decât atât, casiera l-a dat în judecată acuzându-l de sustragerea acestor bani.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite