Craiova: EXCLUSIV / Bornescu: „La Universitatea nu mă mai întorc“ (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: EXCLUSIV / Bornescu: „La Universitatea nu mă mai întorc“ (UPDATE)
Craiova: EXCLUSIV / Bornescu: „La Universitatea nu mă mai întorc“ (UPDATE)

Din lotul cu care Ştiinţa a plecat în această dimineaţă spre Austria urma să facă parte şi Mircea Bornescu. Directorul executiv al clubului, Dan Stălinescu, a precizat că portarul va face joncţiunea cu lotul la aeroport, însă acesta nu s-a prezentat la echipă. Bornescu spune că nu vrea să se mai întoarcă la Craiova şi aşteaptă să devină jucător liber de contract.

Ameninţat cu sancţiuni drastice, Mircea Bornescu susţine că nu mai vrea să audă de Universitatea, aşteptând decizia de azi a Comisiei pentru Statutul Jucătorului pentru a deveni liber de contract, pe motiv că nu şi-a primit toate drepturile financiare.

"Eu nu puteam să mă duc cu echipa în Austria, după ce mi s-a dat foaie la mână să plec în străinătate. Apoi, eu nu mi-am primit banii de ceva timp şi am depus memoriu la Federaţie să devin jucător liber de contract. Astazi voi solicita comisiei să fiu declarat liber de contract. Oricum, eu la Craiova nu mă mai întorc. Deocamdată sunt sub contract cu Universitatea şi nu are rost să comentez mai multe", ne-a declarat, în exclusivitate, Mircea Bornescu.

Acesta a susţinut încă de azi-dimineaţă că nu are cunoştinţă de plecarea în Austria. „Aţi înţeles greşit. Nu plec nicăieri“, a spus portarul, contrazicându-l astfel pe Stălinescu. „Din ce ştiu eu, Bornescu este jucătorul Craiovei şi va merge cu noi în cantonament. Îl aşteptăm la aeroport, unde ne vom întâlni şi cu Vali Badea şi fraţii Costea“, a fost declaraţia dată azi-dimineaţă de directorul executiv al clubului, la plecarea din Bănie.

Dan Stălinescu a confirmat şi la prânz faptul că Bornescu va merge în Austria. „El nu a plecat niciodată de la noi. A fost lăsat să-şi caute un contract afară, nu s-a înţeles cu ei şi va revenit la echipă“, a declarat conducătorul delegaţiei oltene.

Bornescu riscă să fie sancţionat

Mircea Bornescu nu s-a prezentat însă la aeroport pentru a pleca în cel de-al doilea cantonament, fapt care l-a făcut pe Dan Stălinescu să afirme că portarul va fi sancţionat. „Mircea a fost învoit timp de două săptămâni. A avut acceptul nostru pentru a negocia cu orice echipă din străinătate. În această perioadă nimic nu s-a concretizat şi, conform înţelegerii, trebuia sa se prezinte pentru al doilea cantonament. El nu a apărut şi în aceste condiţii va fi drastic sancţionat de către club”.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite