Craiova: EXCLUSIV / Bătrân lăsat să putrezească în casă pentru pensia de 900 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: EXCLUSIV / Bătrân lăsat să putrezească în casă pentru pensia de 900 lei
Craiova: EXCLUSIV / Bătrân lăsat să putrezească în casă pentru pensia de 900 lei

Petre Niculescu, de 75 de ani, din Craiova, a fost ţinut decedat în apartamentul din Valea Roşie, de fiica sa, fost medic, şi de nepoată, timp de  două săptămâni. Vecinii, alertaţi de mirosul greu de suportat, au anunţat poliţia.

Cadavrul a fost găsit descopus într-un morman de gunoi. Fiica bărbatului a declarat că nu şi-a dat seama că acesta murise. „De o săptămână nu s-a mai ridicat din pat, era bolnav, nu am văzut că numai este în viaţă“, a spus în faţa oamenilor legii, Mihaela Coţan, fiica victimei.
 
Vecinii însă o acuză că a vrut să pună mâna pe pensia bătrânului şi din această cauză nu a spus nimănui. Oamenii declară că ea şi fiica ei au afecţiuni pshice şi că nici nu aveau grijă de bărbat. „Eu acum două zile am vorbit cu ea şi am întrebat-o ce miroase aşa urât, nu cumva a murit nea Petre. Mi-a spus că este bolnav la pat şi că nu are ce să îi dea să mănânce. I-am dat o farfurie cu ciorbă de milă. Dacă vedeţi ce este la ei în casă va cruciţi. Munţi de gunoiae. Nu odată, ci de mai multe ori i-am sesizat pe cei de la Direcţia de Sănătate Publică. Au venit au văzut şi au plecat , nu au ce să le facă“, a spus Gheorghiţa Olteanu, locatară blocul 34, cartierul Valea Roşie.

Nu există urme de violenţă pe corp

„Cadavrul bărbatului a fost dus la spital în vederea efectuării necropsiei. Pe corp nu au fost găsite urme de violenţă. Mâine medicii legişti vor avea rezultatul autopsiei“, a declarat Adrian Căpraru, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Vecinii au mai spus că bătrânul a fost inginer, om cunoscut la viaţa lui, iar soţia şi fiica au fost cadre medicale.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite