Craiova: Mititelu: „Ne pregătim de EURO 2016“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Mititelu: „Ne pregătim de EURO 2016“
Craiova: Mititelu: „Ne pregătim de EURO 2016“

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a fost în asentimentul altor investitori din România şi consideră că reprezentativa ţării noastre a fost umilită în Franţa.

Adrian Mititelu spune că tricolorii nu au mai fost dominaţi aşa de evident în ultimii 35 de ani. „Am întâlnit una dintre marile forţe ale fotbalului mondial, am fost foarte departe de nivelul acestei echipe. Nu-mi amintesc niciun meci al naţionalei noastre din ’70 încoace în care să fi fost atât de clar dominaţi de un adversar, să fim atât de departe de ei. Puteam să şi câştigăm pe Stade de France la ce noroc am avut! Ne-am închis, însă de dezvoltat ceva, nu a putut fi vorba“, a reacţionat Mititelu. 

Finanţatorul Ştiinţei l-a ironizat pe Răzvan Lucescu, declarând că probabil se pregăteşte pentru turneul final din 2016. „Jocul nostru e limitat, anost, pe care nu l-a făcut nicio reprezentativă a României vreodată. E premieră în fotbalul nostru să avem o astfel de naţională. Arătăm mult mai prost decât arată Răzvan ca persoană. El e într-o eroare, aşa cred eu. La cum arată lucrurile, ne pregătim de Euro 2016. Sunt mulţi tineri în campionat, poate se vrea ca după această campanie să se înceapă reconstrucţia reală“, a încheiat Adrian Mititelu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite