După sărbători kilogramele adunate în plus se „ard“ la sală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Craiovenii care au grijă de silueta lor, după mesele îmbeluşugate de sărbători, acum s-au descis să scape de caloriile în plus la sala de fitness. Oamneii spun că vor să arăte bine tot timpul anului, iar din acest motiv sunt gata să muncească la aparate.

Instructorii sălilor de fitness le spun oamenilor că doar sala de sport nu este un remediu pentru eliminarea surplusului de kilograme, daca nu se are în vedere şi o alimentație sănătoasă, fără grăsimi „Este foarte bine ca oamenii să facă sport. Trebuie să ştie că este un mod de viaţă sănătos, care îi mai şi ajută să scape de kilogramele în plus. Pe lângă asta craiovenii trebuie să ţină cont şi de un alt aspect: o alimentaţie sănătoasă, fără excese care îi ajuta să dea mai repede jos kilogramele acumulate “,a spus Dan Dobridoreanu, instructor de culturism şi fitness la sala de sport CV9GYM.

Click aici pentru GALERIE FOTO

image

„Vin la sală de cât de des pot“

Sălile de fitness sunt pline de clienţi de toate vârstele „Vin la sală cât de des pot. Este adevărat că acum de sărbători am mâncat un pic mai mult şi s-au acumulat câteva kilograme în plus, dar le dăm imediat jos. Până la urmă cred că fiecare dintre noi îşi permite pe lună să dea 50-60 de lei, dacă vrea să arăte bine. Eu dacă nu fac mişcare nu mă simt bine“, a spus Bogdan Mănoiu, în vârstă de 34 de ani, din Craiova.  

image

Click aici pentru GALERIE FOTO

Instructorii le mai recomandă oamenilor să facă mişcare tot anul. Cel mai bine este să inceapă cu exerciţii cardio, pe bandă sau bicicletă, si apoi cu alte exerciţii de tonifiere, pentru musculatura braţelor. Pentru picioarelor si abdomen se recomandate fandările si abdomenele cu greutăţi „Odată adunate kilogramele în plus este un pic greu să le dai jos. Eu zic că dacă suntem atenţi la ce mâncăm şi reuşim să venim la sală măcar de două ori pe săpămână la sală vom reuşi să avem o viaţă sănătoasă şi fără kilograme în plus“, a declarat Alex Burtea, de 20 de ani.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite