După modelul Columbenilor, o familie din Craiova se ceartă pe custodia fetiţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia şi-a strâns astăzi în braţe fetiţa
Femeia şi-a strâns astăzi în braţe fetiţa

O femeie din Craiova îşi acuză fostul soţul că i-a răpit fetiţa, iar timp de opt luni nu a putut să o vadă  deloc. Dana Dragomir şi-a strans astăzi copilul în braţe cu ajutorul poliţiştilor şi a executaorului judecătoresc.

Dana Dragomir a divorţat în urmă cu doi ani de soţul ei. Micuţa în vîrstă de şase ani i-a fost încredinţată femeii, însă aceasta nu a mai fost lăsată să îşi vadă copilul  de bărbatul cu care a trăit alături ani buni „Mă simt foarte fericită. Am reuşit să îmi strâng fetiţa în braţe după atâta timp. Este un moment unic şi aşa vreau să rămânem de acum înainte. Instanţa mi-a încredinţat-o mie. Din păcate nu am reuşit să ajung la o înţelegere cu fostul soţ  “, a declarat craioveanca.

Dana Dragomir a mai încercat până acum de şapte ori să îşi recuperze copilul, însă de fiecare dată fostul soţ era de negăsit „Hotărâre dată de instanţă este definitivă şi noi trebuiae să facem exeact ce cere legea“, a spus Mihai Drăgoi, executor judecătoresc.Micuţa a fost abandonată de tată, care a lăsat-o la bunica ei, iar el a plecat în Italia.     

Fetiţa, în vârstă de 6 ani, va rămâne de acum înainte în grija mamei. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite