Craiova: Dumitru Pătru, un karatist mereu în alertă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este instructor sportiv la subunitatea anitero din cadrul Grupării de Jandarmi Craiova şi visează să urce în ring în străinătate.

Lucrează de ani buni ca subofiţer la Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova şi este şi instructor sportiv la subunitatea antitero. Bărbatul povesteşte că a muncit de mic pentru ajunge unde este în momentul de faţă. La vârsta de 10 ani a început să practice karate. Ani la rând a făcut naveta de la Melineşti la Craiova pentru putea practica sportul lui preferat.

Îmi aduc şi acum aminte, eram un copil. Aveam antrenament seara, iar după ce terminam mai stăteam câteva ore până mă lua şi pe mine cineva cu maşina să mă ducă acasă. Nu m-am gândit niciodată să renunţ, am mers mai departe şi am îndurat toate obstacolale, iar acum pot spune că nu îmi pare rău“, a spus  Dumitru Pătru, instructorul sportiv la subunitatea anitero din cadrul Grupării de Jandarmi Craiova.

Mereu pe podium

Tânărul povesteşte că a avut emoţii la prima competiţie la care a participat, la vârsta de 15 ani. „Am urcat în ring cu un adversar mult mai puternic ca mine. Mi-am zis atunci că pot să dovedesc că merit să fiu acolo. Şi am reuşit, iar de atunci la toate întrecerile la care am participat m-am situat pe podium. Recunosc că zilnic mă antrenez şi că nu este uşor, dar dacă îţi doreşti ceva, reuşeşti“, a spus Dumitru Pătru.

Află ce planuri de viitor are Dumitru Păun în

image




..............................................................................................................................................................................................................................

Ţi-ai dori să îţi petreci concediul în Caraibe, cu 3.000 de euro în buzunar? Visul tău poate deveni acum realitate. Participă la concursul Miss Click 2009 şi ai şansa de a te distra pe cinste, alături de un prieten! Scrie un e-mail la adresa casting.oltenia@click.ro, spune-ne cum te cheamă şi lasă-ne un număr de telefon, iar fotografii noştri te vor contacta în cel mai scurt timp posibil. 

Garantat primeşti 100 de lei şi un photobook profesionist!



Citeşte aici regulamentul concursului

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite