Droguri introduse în Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Craiova. Stupefiantele au fost găsite în interiorul lăcaşului pentru şnur al glugii unui hanorac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Popescu, în vârstă de 19 ani, a introdus drogurile în Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Craiova. Tânărul stabilise cu un prieten, care este închis în puşcărie să îi aducă două grame de cannabis. A introdus marfa  în interiorul lăcaşului pentru şnur al glugii unui hanorac, în speranţa că nimeni nu le va găsi. Ca să nu atragă atenţia a trimis o femeie să ducă bagajele la puşcărie.

Bagajele deţinutului care solicitase stupefiantele au fost verificare, iar angajaţii Penitenciarului de Maximă Siguranţă din Craiova au găsit imediat drogurile. Femeia a povestit că drogurile au fost introduse pe şnurul glugii de către Adrian Popescu.

Stupefiantele erau pentru consumul propriu al deţinutului. Procurorii DIICOT Craiova au stabilit că tânărul care a adus drogurile în penitenciar făcea parte dintr-un grup infracţional. Imediat Adrian Popescu şi patru prieteni ai lui au fost aduşi la audieri. Cu ocazia controlului corporal au fost găsite două grame de cannabis asupra lui R. Marius şi un cuţit cu lama de 20 cm asupra lui Ş.Vasile. În urma verificărilor a mai fost depistat şi un alt tânăr care  oferea spre vânzare cantitatea de 100 de grame rezină de cannabis (haşiş) contra sumei de 2500 lei.

Adrian Popescu şi Daniel Nete, doi dintre tinerii care făceau parte din grupul infracţional, care se ocupa cu vânzarea de stupefiante au primit mandat de arestare pentru 29 de zile. Sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi distribuirea de droguri de risc într-un loc de detenţie.

Împotriva celorlalţi membri ai grupului infracţional a fost dispusă măsura cercetării în stare de libertate.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite