Craiova: Dragomir nu crede în Vali Badea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele LPF a vorbit despre ultimele noutăţi de la echipa fanion a Olteniei. Dumitru Dragomir a spus în această dimineaţă că Valentin Badea nu este o soluţie pentru atacul Ştiinţei, iar îndepărtarea lui Bornescu şi Gângioveanu de la prima echipă sunt pierderi importante pentru alb-albaştri.

Adevărul de Seară: Domnule Dragomir, cum vi se par ultimele schimbări de la Universitatea Craiova?
Dumitru Dragomir:
Nu ştiu ce să vă spun... Fiecare patron cum îşi aşterne aşa doarme. Nu pot să fac prea multe comentarii. Vom vedea dacă modificările au fost benefice sau nu.

AdS: Credeţi că Vali Badea este un transfer bun?
D. D.:
Este greu de spus, totuşi nu cred că va putea să-i scoată din echipă fraţii Costea. În plus, nu mai la acelaşi nivel pe care îl ştiam la Steaua.

AdS: Este o pierdere pentru Ştiinţa punerea pe lista de transferuri a lui Mircea Bornescu?

D. D.: Vor conta absenţele lui Bornescu şi Gângioveanu. Sunt doi jucători valoroşi care şi-au pus amprenta pe rezultatele Universităţii în campionatul trecut.

AdS: Credeţi într-o înţelegere între Steaua şi Craiova privind transferul jucătorilor?

D. D.: Niciodată nu se va întâmpla aşa ceva. Numai fraierii şi proştii se pot gândi la aşa ceva. Nici dacă se apropie de moarte Steaua şi Craiova nu vor ajunge să se înţeleagă.

Află din Adevărul de Seară Craiova de astăzi de ce crede Dumitru Dragomir că Universitatea Craiova nu s-a calificat în Europa League.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite