Două minore au fost obligate să întreţină raporturi sexuale pe bani. Proxeneţii le agăţau clienţii prin mica publicitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionel Olaru zis „Calu”, de 35 de ani, din Craiova, Aurel Vrabie, de 19 ani şi Janina Tabacu, de 25 de ani, din comuna Vârvorul de Jos, au obligat două minore să întreţină relaţii sexuale pe bani. Suspecţii au fost reţinuţi ieri pentru ore, iar astăzi au fost prezentaţi la Tribunalul Dolj cu propunerea de arestare preventivă.

Cei trei suspecţi au ţinut cu forţa într-un apartament din Craiova două minore pe care le-au obligat să se prostitueze. Proxeneţii îşi agăţau clienţii prin anunţuri publicitare, iar fetele erau obligat să aducă pe fiecare seară câte 500 de lei.

Victimele au povestit procurorilor DIICOT Craiova prin ce clipe de coşmar au trecut. Una dintre fete a reuşit să fugă din apartamentul situat în zona centrului comercial „Billa“ şi a fost găsită de oamenii legii pe stradă.Tânăra a declarat că Ionel Olaru zis „Calu”, de 35 de ani, din Craiova, Aurel Vrabie, de 19 ani şi Janina Tabacu, de 25 de ani, au obligat-o să întreţină raporturi sexuale pe bani.
      
Procurorii DIICOT Craiova au stabilit că Ionel Olaru zis “Calu” a fost condamnat la o pedeapsă de 20 de ani închisoare pentru omor şi a fost eliberat condiţionat în iunie 2011. Bărbatul a cunoscut-o la începutul anului Janina Tabacu, iar femeia i-a propus acestuia să facă o afacere împreună. A început să se prostitueze, iar clienţii erau găsiţi prin publicarea unor anunţuri la ziar, la “Erotice”.

Şi-au dezvoltat afacerea

Ion Olaru zis „Calu“ a cunoscut la începutul lunii septembrie o tânără de 14 ani şi i-a propus să se mute împreună cu el. După câteva zile bărbatul i-a propus fetei întreţină raporturi sexuale pe bani. „Calu“ şi Janina Tabacu l-au cooptat în afacere şi pe Aurel Vrabie, care a fost de acord ca prietena lui de 15 ani să se prostitueze. Suspecţii au fost reţinuţi, iar astăzi au fost prezentaţi la Tribunalul Dolj cu propunerea de arestare preventivă.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite