Craiova: Două femei au fost amendate pentru contrabandă cu ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Două femei au fost amendate pentru contrabandă cu ţigări
Craiova: Două femei au fost amendate pentru contrabandă cu ţigări

Azi-dimineaţă, în jurul orei 6.45, un echipaj mobil din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, a depistat pe strada Brestei – zona cimitirului Bobonete, două femei ce aveau asupra lor mai multe pachete de ţigări, fără timbru fiscal, ce le ofereau spre comercializare.

În momentul apropierii, cele două femei au început să manifeste un comportament suspect fapt ce a determinat jandarmii să procedeze la legitimarea şi identificarea acestora, stabilind că se numesc I. Doina de 55 ani şi M. Constanţa de 62 ani, ambele din Craiova.

Fiind întrebate cu privire la cantitatea de ţigări ce o aveau asupra lor, I. Doina şi M. Constanţa nu au putut să justifice provenienţa acestora şi au recunoscut că nu posedă documente de deţinere şi comercializare.

Cele două persoane au fost conduse la sediul Jandarmeriei. Asupra lor au fost găsite 80 de pachete de ţigări de mărci diferite, valoarea estimativă a mărfii fiind de 500 lei. Ţigările au fost confiscate şi urmează să fie predate unor firme producătoare în vederea distrugerii,  iar persoanele în cauză au fost sancţionate contravenţional cu amendă în valoare de 1000 lei fiecare.
      

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite