Două tone de alimente pentru săraci au expirat în Căminul Cultural din Scaeşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhiva
Foto: Arhiva

Alimentele de la Uniunea Eruopeană, respectiv făină, mălai şi orez, au rămas în sala de spctacol a Căminului Cultural, din comuna doljeană Scaieşti, din mandatul fostuli primar. Oamenii susţin că edilul a păstrat produsele pentru campania electorală.

Localnicii au declarat că au primit mai puţine alimente, însă nimeni nu le-a spus motivul „Eu am întrebat de ce am primit mai puţine pungi de orez, făină şi mălai, dar nimeni nu a ştiu să îmi spună ce s-a întâmplat. Acum au fost găsite expirate aici în Căminul Cultural. Nu este posibil aşa ceva. Fostul primar nu a mai câştigat alegerile, iar din această cauză noi am rămas fără mâncare“, a spus Ion Răduţă. 


Au fost descoperite aproape două tone de alimente - 850 de kilograme de făină, 500 de kilograme de mălai, 150 de kilograme de orez, 600 de pungi de paste făinoase, 484 de pungi cu lapte praf, 500 de pachete cu biscuiţi „În loc de 14 kilograme de făină fosta conducere a dat 13, în loc de 10 kilograme de mălai a dat 9 şi aşa a rămas cantitatea asta nedistribuită. De asemenea, ca să ne convingem, i-am întrebat şi pe localnici şi ne-au confirmat că au primit mai puţin decât spune legea“ a declarat Mihaela Mateescu, viceprimarul localităţii Scaeşti.

„Fostul edil a împărţit alimente în stânga şi în dreapta alimente la toată lumea în campania electorală“ a spus Ionel Cibotariu, un localnic.

Fostul primar al comunei Scaieşti nu a fost de găsit. Alimentele expirate vor fi distruse în perioada următoare.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite