Aparatură modernă, pentru oltenii care suferă de boli ale pielii. La Spitalul Judeţean din Craiova s-a inaugurat un centru de perfuzii, unic în Oltenia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doctorul Virgil Pătraşcu spune că aparatura va fi de folos bolnavilor din Oltenia.
Doctorul Virgil Pătraşcu spune că aparatura va fi de folos bolnavilor din Oltenia.

Un centru de perfuzii în valoare de 7.000 de euro a fost astăzi inaugurat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova.

Centrul de Perfuzii din cadrul Secţiei de Dermatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova este primul de acest gen în Oltenia. "Acest centru s-a înfiinţat cu sprijinul unei companii puternice de medicamente. Este necesar în primul rând pacienţilor care suferă de psoriazis, pentru că unele medicamente sunt cu administrare intravenoasă", a declarat medicul dermatolog Virgil Pătraşcu. Specialistul spune că dotarea centrului este ultramodernă. "Este vorba de amenajarea a două saloane, a două scaune rabatabile, pentru ca bolnavul să stea comod în timpul perfuziei, şi un infuzomat (seringă dotată cu toate proprietăţile, care ţine sub control variaţia de presiune, în cazul bolnavilor în stare critică - n.r.)", a precizat doctorul Pătraşcu.

Specialistul în dermatologie a explicat că de serviciile acestui centru pot beneficia toţi pacienţii cu afecţiuni ale pielii. La Clinica de Dermatologie a Spitalului Nr. 1 ajung lunar aproape 800 de bolnavi.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite