Craiova: Dorel Stoica: „E un nou început pentru noi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Dorel Stoica: „E un nou început pentru noi”
Craiova: Dorel Stoica: „E un nou început pentru noi”

Căpitanul celor de la Universitatea, Dorel Stoica, a contribuit la victoria echipei sale înscriind cel de-al doilea gol. Acesta este de părere că echipa avea nevoie de o victorie de moral pentru a se descătuşa.

„E un nou început pentru noi şi ne trebuia o victorie de moral pentru a putea începe să jucăm la adevărata valoare” a spus Stoica imediat după meciul cu Pandurii, câştigat cu 2-0 de Universitatea.

Stoica a recunoscut că s-a temut de Pandurii, iar căldura le-a îngreunat misiunea colegilor săi: „Pandurii e o echipă bună, ne-a Sorin aşează foarte bine jucătorii în teren. Ne-a fost puţin teamă de acest meci şi plus că a fost şi căldura aceasta mare, care a constituit un minus pentru noi”.

În legătură cu prezenţa lui Victor Piţurcă în tribună, Dorel Stoica a declarat că nu-i priveşte pe jucători cine este antrenor, precizând că fostul selecţioner a fost în cantonamentul echipei şi a discutat cu el: „Nu ne interesează pe noi cine ne va antrena, cel mai important este că am câştigat şi echipa începe să joace bine. Sper să readucem şi lumea la stadion. Domnul Piţurcă a fost ieri la cantonament şi am vorbit cu dânsul. Dar noi trebuie doar să jucăm cât mai bine şi nu contează cine ne va antrena, doar trebuie să aducem bucurie suporterilor şi cât mai multe rezultate bune. Noi trebuie să jucăm bine şi să ne pregătim, indiferent cine va fi antrenor.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite