Craiova: Dorel Stoica: „A picat cerul pe noi!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliştii Universităţii Craiova au părăsit terenul cu capetele plecate la finalul partidei cu FC Vaslui, dezamăgiţi de ratarea obiectivului, un loc în cupele europene.

Căpitanul echipei, Dorel Stoica, nu-şi găsea cuvintele la finalul partidei. „Am pierdut foarte mulţi bani în seara asta, dar nu banii contau cel mai mult. Nu am fost suficient de concentraţi să obţinem măcar un punct. Suntem extrem de dezamăgiţi şi nu ştiu ce conta mai mult, banii sau bucuria pe care le-am fi adus-o acestor suporteri minunaţi. Ne pare foarte rău. A picat cerul pe noi!“, a spus Stoica.

„Nu am ştiut să jucăm sub presiune“

Universitatea se mulţumeşte astfel doar cu titlul de golgheter obţinut de Florin Costea, prea puţin însă pentru pretenţiile suporterilor. „Nu am ştiut să jucăm sub presiune. Poate ar fi fost mai bine să jucăm doar pentru cele trei puncte. Păcat că am risipit un sezon frumos. Dacă Vasluiul a câştigat, înseamnă că merită să meargă în Europa“, a fost concluzia ultimului golgheter dat de Ştiinţa, Gică Craioveanu.

„Craiova este o formaţie valoroasă, frumoasă, dar atunci când este condusă remontează cu greu. Dacă înscriau ei primii, n-aveam nicio şansă. Se putea întâmpla orice, ne-am calificat cu şansă“, a recunoscut după meci finanţatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu.

Gane nu ştie dacă va mai rămâne

Antrenorul Jerry Gane a afirmat la conferinţa de presă că nu ştie ce-i rezervă viitorul: „Nu ştiu dacă o să rămân, o să vorbesc peste câteva zile cu patronul, să ne mai liniştim puţin, să vedem ce gânduri are. Tot timpul sunt şi voi fi alături de Craiova. Acum sunt supărat, e foarte greu să iei o decizie şi nici eu nu sunt în măsură să hotărăsc“, a spus Gane.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite