Donaţii în alimente, detergenţi, veselă pentru aşezămintele mistuite de flăcări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Voluntarii Centrului Educaţional de Resurse şi Training fac un apel către toţi craiovenii care pot sprijini tabăra de copii din judeţul Prahova, administrată de preotul Nicolae Tănase.

Flăcările au mistuit luni seara cămara, depozitul şi bucătăria din tabăra care găzduieşte copii aflaţi în dificultate în Valea Screzii, lângă Vălenii de Munte. Mai mulţi elevi, studenţi, voluntary din Craiova s-au decis si-i ajute să îşi refacă proviziile.

„Centrul nostru a iniţiat o acţiune de adunat alimente , am găsit transport de la Consiliul Local şi Primăria Pieleşti. Deja ni s-au alăturat studenţi de la Facultatea de Mecanică, echipa Oltenia 3TV, Centrul de Tineret Craiova, Casa de Cultură a Sindicatelor , Facultatea de Fizică şi Consiliul Judeţean al Elevilor“, a spus Adina Enache, coordonatorul Centrului Educaţional de Resurse şi Training.

Donaţiile în alimente, detergenţi, veselă se primesc la Căminul 8, de pe strada Petre Ispirescu. Persoanele interesate îi pot contact ape Adina Enache (0768.827.110) sau  Valentin Simion (0760.678.383 ).

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite