Craiova: 20 la sută din suprafaţa agricolă a Doljului, necultivată- revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa locală scrie azi despre terenurile agricole rămase necultivate în judeţul Dolj, dar şi despre o stradă reabilitată de firma Delta, în care au apărut gropi.

90.000 hectare de teren agricol au rămas necultivate în Dolj. Suprafaţa este fărâmiţată în gospodării individuale şi nu este cultivată din lipsă de resurse. Cu toate că are printre cele mai mari suprafeţe agricole, Doljul nu produce după potenţial şi în acest an este ameninţat de secetă. Mai multe amănunte despre aceste subiect puteţi citi în cotidianul Gazeta de Sud.


Opera Delta: asfalt selenar, scrie azi cotidianul Ediţie Specială. Recordul în materie de investiţii cu duratã de viaţă ultrascurtă, stabilit de strada Potelu, care a rezistat doar ceva mai mult de-un semestru după o modernizare de 27 de miliarde de lei vechi, a fost deja doborât. Noua deţinătoare: George Enescu, stradă reabilitată în 2008 de Delta ACM 93 şi inaugurată la finele anului trecut. Cât de bine a fost fãcută lucrarea, care a costat Primăria Craiova 41,5 miliarde, se vede cu ochiul liber: în mai multe zone, asfaltul deja s-a surpat, ba chiar au apărut crăpături prin care creşte iarba. Pentru edili, nu-i capăt de ţară: strada este în garanţie, constructorul se întoarce pe teren, să repare ce n-a fãcut bine.

Craiova, imună la reabilitare, titrează azi în paginile sale cotidianul Cuvântul Libertăţii. Nici o asociaţie de proprietari din Craiova nu s-a înscris în programul de reabilitare termică. În consecinţă, nici un bloc nu va fi izolat în această vară, iar Bănia nu va folosi nici un leu din fondurile speciale puse la dispoziţie de guvernanţi.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite