Craiova: Doljenii, instruiţi pe bani europeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci contracte de finanţare care vizează dezvoltarea resurselor umane au fost semnate astăzi de către reprezentanţii firmelor şi autorităţilor din judeţele Dolj şi Vâlcea şi cei ai organismului care monitorizează cheltuirea banilor.

Printre beneficiarii fondurilor în valoare de peste 3,5 milioane lei se numără Camera de Comerţ şi Industrie Vâlcea, care a câştigat două proiecte având ca obiectiv dezvoltarea spiritului antreprenorial în rândul afaceriştilor vâlceni dar şi instruirea autorităţilor locale privind achiziţiile publice.

Promovare pentru proiectele pe resurse umane

Centrul Regional de Formare Continuă pentru Administraţia Publică Craiova îşi propune, potrivit directoarei Bombonica Dudău, să înveţe 160 de medici de familie doljeni să utilizeze mai eficient calculatorul. Autorităţile şi firmele care au bătut astăzi palma cu organismul care are grijă de banii europeni destinaţi pieţei muncii vor intra în posesia primilor bani la începutul lunii august. Directorul Organismului Intermediar al Programului Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane (POS DRU), Stelian Bărăgan, a atras atenţia beneficiarilor că trebuie să promoveze proiectele pentru care primesc finanţare europeană şi să gestioneze corespunzător fondurile. Potrivit acestuia, alte zece cereri de finanţare în valoare de peste 1,4 milioane euro vor intra în curând în perioada de contractare, în timp ce până acum au fost semnate în total zece contracte pe toate axele POS DRU.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite