Craiova: Doljenii nu vor sprijin pentru domeniile lui Bachus- revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Doljenii nu vor sprijin pentru domeniile lui Bachus- revista presei locale
Craiova: Doljenii nu vor sprijin pentru domeniile lui Bachus- revista presei locale

Ziarele craiovene scriu azi despre banii pe care îi pot primi doljenii pentru plantaţiile viticole, dar şi despre planurile municipalităţii craiovene de achiziţionare din bani europeni a unui sistem de supraveghere video care va împânzi Craiova.

Chiar dacă pot primi peste 12.000 de euro/hectar pentru investiţiile făcute în plantaţiile viticole, doljenii nu se înghesuie să se implice într-un astfel de proiect. Anul acesta, o singură persoană a solicitat banii de la stat în acest sens. Potrivit Gazetei de Sud, un doljean a depus un proiect pentru înfiinţarea unei plantaţii de 18,4 hectare pe raza comunei Drănic.

Plan integrat de Big Brother, titrează azi cotidianul Ediţie Specială. Edilii şi-au făcut planul de bătaie pe următorii ani, l-au botezat Plan Integrat de Dezvoltare Urbană şi aşteaptă aprobarea acestuia pentru atragerea a zeci de milioane de euro în Craiova, bani destinaţi unor proiecte extrem de variate. Două dintre acestea propun un sistem Big Brother extins la scara întregului oraş şi unul de monitoare prin care craiovenii vor primi, direct pe stradă şi fără intermediar, informaţii din partea municipalităţii.

"Craiova-case care vorbesc" este numele expoziţiei de artă fotografică la care face azi referire cotidianul Cuvântul Libertăţii. Vernisajul expoziţiei cuprinzând lucrări realizate de dr. Iulius Ştefănescu – artist al Federaţiei Internaţionale de Artă Fotografică, va avea loc azi, la ora12 la Muzeul de Artă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite