Doi tineri au murit după ce maşina în care se aflau a izbit un copac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştefan Bozgan, de 24 de ani, din Craiova, a pierdut  ieri controlul volanului în localitatea Lazu din Dolj. Şoferul care conducea nebuneşte, cu 140 de kilometri pe oră, a încercat să tragă de volan, însă autoturismul Dacia Logan s-a izbit de un copac.

Impactul a fost atât de puternic încât şoferul şi un alt tânăr în vârstă de 20 de ani au fost scoşi prin geamuri şi aruncaţi pe câmp la o distanţă de 20 de metri, iar un pasager a rămas imobilizat în maşină.

image

Cel de-al treilea pasager din maşină, rănit grav

Cătălin Ilie, de 26 de ani, a fost scos din autoturism cu ajutorul pompierilor, însă nu a putut fi salvat. Oamneii legii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul. Ionuţ Mitri, de 20 de ani, tânărul care a scăpat cu viaţă, a fost transportat de urgenţă la spital, medicii stabilind că a suferit un traumatism cranio-cerebral. „Din primele verificări, se pare că tragicul eveniment a avut loc din cauza vitezei excesive“, a spus Amelia Căprărin, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

image

„De la începutul anului în judeţul Dolj au fost înregistrate 103 accidente, soldate cu 22 de morţi, 93 de răniţi grav şi 43 de persoane rănite uşor“, a mai declarat Amelia Căprărin. Cei doi tineri care au murit lucrau la cabinetul deputatului PSD Claudiu Manda. Accidentul a avut loc miercuri dimineaţa.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite