Un medic ginecolog nu a fost arestat pentru că nu au avut cu cine să îl înlocuiească la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicul susţine că este nevinovat
Medicul susţine că este nevinovat

Un medic ginecolog de la Spitalul Municipal Segarcea, este acuzat că face ilegal întreruperi de sarcină. Khalil Barham susţine că este nevinovat şi că totul este doar o înscenare.

Anchetatorii susţin că ginecologul Khalil Barham i-a cerut unui bărbat 200 de euro, pentru a-i face unei femei o întrerupere de sarcină. Medicul trebuia să facă totul fără ca nimeni să ştie absolut nimic, iar pacienta nu trebuia să figureze absolut deloc în registrul spitalului „Noi nu am putut să luăm nicio măsură cu el pentru că era singurul medic de gardă care trebuia să asigure permanenţa la spital“, a spus Ionel Gore, şeful Direcţiei Generale Anticorupţie.

A pus banii în dulap

Directorul Spitalului Municipal Segarcea susţine că medicul acuzat de luare de mită nu a pus mâna pe bani „Ştiu doar că plicul cu bani a fost pus într-un dulap. Medicul trebuia să facă o întrerupere de sarcină unei tinere, doar că femeia era măritată, iar nimeni nu trebuia să ştie ce vrea să facă. Asta mi-au spus mie anchetatorii“, a spus Doru Gofiţă, managerul unităţii spitaliceşti.

Khalil Barham recunuoaşte că un bărbat i-a oferit o sumă de bani pentru a-i face avort unei femei, însă acesta susţine că nu a pus mâna pe bani. Anchetatorii au aflat că medicul a mai făcut avorturi ilegale şi altor femei din Segarcea „I-am spus să pună banii în dulap. Mi-am dat seama că este ceva în neregulă. Mi-a zis că amanta lui este însărcinată şi că nu vrea să se afle acest lucru. A insistat să îmi dea un plic cu euro, dar l-am refuzat“, a povestit Khalil.

Tot joi seara a mai fost prins în flagrant chiar în timp ce primea mită 500 de lei un medic ginecolog din Calafat. Bărbatul a fost imediat reţinut.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite