Doi bărbaţi înarmaţi până în dinţi au fost prinşi la furat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhiva
Foto: Arhiva

Un bărbat  în vîrstă de 34 de ani, din Craiova, iar altul în vîrstă de 28 de ani, din Slatina, sunt acuzaţi de furt, după ce în această dimineaţă au intrat cu forţa într-un magazin situat pe Calea Bucureşti.

Hoţii au venit înarmaţi cu o rangă metalică şi au forţa uşa de la intrare a magazinului. Când şi-au dat seama că oamenii legii sunt prin zonă au fugit şi au încercat să se ascundă. Unul dintre bărbaţi, care lucrează ca taximetrist a fost prins în parcarea unui bloc, iar celălalt a fost găsit în intrarea laterală, la aproximativ 30 de metri de locul faptei „În magazin în spatele tejghelei a fost găsită o rangă metalică şi o geantă în care erau mai multe pachete de ţigări. În autoturism în urma percheziţiei s-a găsit o sabie cu teacă, iar în torpedou, 10 cartele reîncărcabile şi un telefon performant” , a spus Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Cei doi bărbaţi sunt cercetaţi în stare de liberate pentru săvîrşirea infracţiunii de furt. Prejudiciul în valoare de 900 de lei a fost recuperat în totalitate.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite