Craiova: Disponibilizările la Electroputere, contestate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O parte din angajaţii Electroputere care vor rămâne fără loc de muncă începând cu jumătatea lunii august au contestat modul în care se fac concedierile colective în uzină.

Liderul Sindicatului Liber Electroputere, Aurel Bojenoiu, a declarat pentru Adevărul de Seară că o parte din cei 100 de angajaţi care au fost trecuţi forţat pe lista de disponibilizări întocmită la societate au contestat criteriile după care au fost selectaţi viitorii şomeri. “Sunt câţiva care au contestat şi era normal să apară şi nemulţumiri. Criteriile administraţiei au fost aportul profesional la uzină şi mulţi dintre ei sunt oameni foarte buni, cu experienţă”, a spus Bojenoiu.


Ca urmare a desfiinţării unor secţii din companie şi reducerea activităţii la altele, în luna august vor rămâne fără un loc de muncă 500 din cei peste 2500 de angajaţi. 400 dintre aceştia s-au trecut voluntar pe lista de disponibilizări. Potrivit lui Bojenoiu, fiecare persoană disponibilizată va primi lunar, în funcţie de vechime, timp de nouă luni, banii de salariu.


 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite