Craiova: Adevărul la minut - Directorii şcolilor vor fi evaluaţi şi astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Adevărul la minut - Directorii şcolilor vor fi evaluaţi şi astăzi
Craiova: Adevărul la minut - Directorii şcolilor vor fi evaluaţi şi astăzi

Citiţi cele mai importante ştiri din Craiova:

Directorii şcolilor, evaluaţi şi astăzi
31 de manageri ai unităţilor de învăţământ din Dolj au intrat astăzi în evaluările Inspectoratului Şcolar Judeţean. Ei sunt ultimii dintr-o listă de 390 câţi au fost în total. În urma celorlalte evaluări 3% au primit calificativul „nesatisfăcător“. O altă perioadă de evaluare este programată pentru perioada 15 octombrie – 15 noiembrie şi îi vizează pe directorii care îşi încheie atunci mandatele.

Probă de talent pentru elevi
Elevii care au ales să urmeze cursurile Liceului de Artă „Marin Sorescu“, transferându-se de la alte şcoli, la clasele de artă plastică sau muzică, trec până vineri prin probe care le verifică printre altele talentul la desen sau urechea muzicală. Astăzi ei au dat test la culoare, urmând ca în zilele următoare fiecare pe profil să parcurgă probe precum modelaj, crochiuri sau elemente de perspectivă.

Manuale noi la clasa I
Prichindeii care fac primul pas în şcoala primară vor primi toţi manuale noi. Asigurarea vine din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj. La fel şi elevii claselor a IX-a de la profilul tehnologic. „Dintr-un necesar de 94.187 de manuale au sosit peste 80%. Sperăm ca toate editurile să-şi onoreze contractele. Restul de 20 de procente va fi asigurat din recuperări“, a declarat Laura Mărunţelu, purtătorul de cuvânt al inspectoratului.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite