Craiova:Directorul demis al Direcţiei de Cultură a făcut accident cu maşina instituţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Radu Preda, demis de la conducerea Direcţiei Judeţene de Cultură Dolj pe 12 octombrie, susţine că era în concediu medical când a avut loc incidentul în trafic.

CITEŞTE ŞI:

Prefectul Eugen Georgescu a declarat azi, în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural, că va dispune un control la Direcţia Judeţeană de Cultură după ce Radu Preda, directorul demis pe 12 octombrie de la conducerea instituţiei, a făcut accident cu maşina de serviciu.

Preda a spus însă azi că nu a fost demis şi că se afla în concediu medical atunci când a făcut accidentul. „Am primit o invitaţie pentru duminica trecută, să particip la inaugurarea unui pod şi a unei troiţe în comuna Melineşti. Cum mă simţeam mai bine, am hotărât să mă duc dar la ieşirea din Craiova, când să alimentez la benzinărie, m-a acroşat un Cielo. Nu am fost eu de vină”, a declarat Preda pentru „Adevărul”. Acesta a explicat că ordinul de demitere a ajuns la sediul instituţiei pe care o conduce pe 16 octombrie, la o zi după ce intrase în concediu medical. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţiei Dolj, incidentul de duminică a fost rezolvat pe cale amiabilă între părţi. „Acest eveniment nu a fost reclamat la poliţie întrucât părţile implicate au ajuns la o înţelegere. Având în vedere că nu au fost victime, conflictul s-a soluţionat între părţi la asigurator”,a spus Adrian Căpraru, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Dolj.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite