Craiova: Dinel şi-a tras plajă la Dunăre- revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa locală scrie azi despre plaja privată amenajată de afaceristul Dinel Staicu pe un teren revendicat de o altă persoană, dar şi despre lucrarea de modernizare a Esplanadei Teatrului Naţional “Marin Sorescu” pentru care s-a cerut din nou amânarea termenului de finalizare.

Gazeta de Sud scrie azi despre controversatul afacerist Dinel Staicu, preşedinte al SIF Oltenia, care şi-a tras plajă privată la malul Dunării, pe terenul revendicat de o persoană fizică, aceasta susţinând că pământul aparţine familiei sale de câteva zeci de ani. Pe cei 4.000 de metri pătraţi aflaţi în litigiu, Staicu a construit o replică a parcului RSR de la Jiu, pe care l-a dotat cu celebrele tunuri, o piscină, un ponton, dar şi un skijet pentru senzaţii tari de weekend.

Investiţia de pe platoul Teatrului Naţional “Marin Sorescu” din Craiova se îndreaptă hotărât spre o inaugurare la Sfântul Aşteaptă, scrie cotidianul Ediţie Specială. Termenul de finalizare, deja decalat cu trei luni, a fost din nou amânat de Primărie şi constructori. Reabilitarea, ce trebuia terminată la sfârşitul iernii, s-a prelungit toată primăvara, iar acum a primit un nou soroc – la finele verii, sub motivul unor lucrări suplimentare apărute în peisaj.

Cotidianul Cuvântul Libertăţii scrie azi despre concursurile de desene pe asfalt organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj. După un sfârşit de săptămână în care au fost organizate diverse manifestări, aproape la toate Secţiile de poliţie din Craiova, pentru a-i bucura pe cei mici, ieri, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, preşcolarii de la Grădiniţele Nr. 5 şi Nr. 53 din Craiova s-au întrecut la un concurs de desene pe asfalt. Deşi mici, copiii au fost impresionaţi de poliţiştii în uniformă care stăteau pe lângă ei, astfel că majoritatea desenelor i-au avut în prim-plan pe oamenii legii. Ca să nu se supere nimeni, fiecare dintre cei treizeci de copii a primit un cadou şi o diplomă de participare, oferite chiar de comandantul IPJ Dolj, comisar-şef Constantin Nicolescu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite