Dinel Nuţu, fost Staicu, vorbeşte din spatele gratiilor prin intermediul avocatului. Omul de afaceri a sesizat CEDO cu privire la dosarul Transgaz Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinel Staicu fost Nuţu
Dinel Staicu fost Nuţu

Controversatul om de afaceri a reclamat la CEDO faptul că dosarul în care este judecat acum este identic cu cel în care Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat la şapte ani de închisoare, condamnarea fiind ulterior anulată de aceeaşi instanţă.

Dinel Nuţu, fost Staicu, este cercetat alături de alte opt personae, în cazul prejudicierii Transgaz Mediaş. Tribunalul Bucureşti i-a respine defintiv, pe data de 14 mai, cererea de eliberare pe cauţiune „Inculpatul pe care îl apără a mai fost judecat o dată pentru aceleaşi fapte în dosarul privind fraudarea Băncii Internaţionale a Religiilor (BIR), acesta fiind, în opinia mea  şi a clientului meu, identic cu dosarul Transgaz Mediaş“, a spus avocatul lui Dinel.

Controversatul om de afaceri a reclamat la CEDO şi faptul că doi dintre cei trei judecători ai completului de la Tribunalul Bucureşti care i-a respins recursul faţă de menţinerea stării de arest la judecarea dosarului Transgaz sunt aceiaşi care, în dosarul BIR, l-au condamnat  la 12 ani de închisoare.

Dinel Nuţu, fost Staicu a declarat că vrea să fie judecat în stare de libertate în dosarul Transgaz Mediaş.

Fostul patron al FC Universitatea Craiova şi fostul şeful de la SIF Oltenia face parte acum din cercul afaceriştilor încarceraţi, iar în anul 2010 avea o avere estimată la 14 milioane de euro.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite