Craiova: Alb-albaştrii sunt pregătiţi pentru duelul cu Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Alb-albaştrii sunt pregătiţi pentru duelul cu Dinamo
Craiova: Alb-albaştrii sunt pregătiţi pentru duelul cu Dinamo

Antrenorul Universităţii Craiova, Daniel Mogoşanu, a dat asigurări astăzi că jucătorii săi se află în formă optimă pentru întâlnirea de mâine seară cu Dinamo.

Daniel Mogoşanu a susţinut că alb-albaştrii au trecut peste momentul ratării obiectivului din sezonul trecut. „Eu zic că suntem bine pregătiţi. Aşteptăm cu nerăbdare acest joc. Suntem echilibraţi, ştim că Dinamo este o echipă bună, dar şi noi vom fi pregătiţi foarte bine. Va fi un meci extrem de dârz. Cred că jocul va trece de limitele tehnico-tactice şi echipa care va fi cea mai determinată va câştiga. Putem repeta rezultatul din precedenta întâlnire cu Dinamo, sunt convins că suntem pregătiţi pentru asta“, a declarat Daniel Mogoşanu.

Tehnicianul craiovean a fixat primul unsprezece, însă nu a vrut să îl facă public. De asemenea, el va miza pe o omogenitate a echipei. „În mare măsură este conturată formula de start. Mă gândesc la jocul în sine, la structura lui şi încerc să fiu extrem de rezervat în sensul de a vă da mai multe detalii cu privire la echipă. Rămânem echilibraţi şi concentraţi, montaţi pentru meciul cu Dinamo. Eu cred că la momentul acesta Craiova este pregătită să abordeze jocul cu Dinamo şi mental, şi fizic. Va depinde foarte mult de modul de abordare al nostru. Nu vreau sa comentez dacă acum o găsesc pe Dinamo mai bună sau mai slabă, important este ce gândim noi şi cum acţionăm. Nu pot să ascund că i-am urmărit pe dinamovişti, dar noi păstram de partea noastră omogenitatea, care este un lucru extrem de important. Lucrurile întâmplate la Dinamo în ultimul timp nu au nicio legătură cu momentul jocului, cred că atunci vor încerca să dea cât mai mult“, a încheiat Mogoşanu. Acesta nu va avea probleme de lot, toţi jucătorii fiind apţi de joc.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite